Anyone else but you

27e april 2012 firade jag och mina kompisar att jag precis fyllt 21 år på Allstar. Den kvällen var första gången jag pratade med Mikael och det var också den kvällen som han fyllde 24. I dag har det gått ett år och i kväll blir det dubbelkalas med fler vänner, mer öl och högre musik.

Jag och Smartphone

Av någon konstig anledning döper jag alltid mina mobiler. Min trogna följeslagare i fyra, fem år hette Mobi men han dog tyvärr i helgen av okänd anledning. Mina kompisar har sagt i flera år att jag borde dumpa Mobi och köpa en smartphone istället, men det har aldrig känt hundra procent med någon annan. I dag kände jag dock att jag var tvungen att gå vidare och skaffa någon ny så jag och Mikael for därför upp till Media Markt. Jag kollade runt och köpte tillslut en mobil, öppnade kartogen i bilen och skvätte tillslut lite dopvatten på den. Vi körde sedan och köpte middag för 111 riksdaler, 12 kronor mer än vad Smartphone kostade. Jo precis, Smartphone heter han. Så hälsa nästa gång ni träffas och lägg sedan ner tjatet, för nu har jag faktiskt min alldeles egna Smartphone.


BIK BOK BY MARY-KATE AND ASHLEY OLSEN

 
Den här nyheten lär cirkulera runt ett flertal bloggar alldeles strax.

Önskelista


Ljuslykta, Tom Dixon, Ljusstake, Wohn Zimmer, ID bracelet Rosé, Coocoo, ID Bracelet Gold, Wanties, Jacka, Weekday, Vinglas Bleeding Barbie och She's the one, Carolina Gynning, Diamond Lights, Frama.
 
Detta står på årets önskelista. Tror dock att ljusstaken är paxad av någon.

Linkan

 
Linus har skaffat en döskalle på armen. När han blir stor ska han tatuera hela magen.

RSS 2.0