Get back in the kitchen and make me a sandwich

Något som lagas flitigt i det här hushållet är pad thai. I dag tyckte Mikael dock att vi skulle fuska och köpa färdig pad thai från Mhenam, stans bästa thairestaurang. Efter en lång diskussion så gick jag tillslut med på det, jag älskar ju trots allt att laga mat. I dag till lunch blev det go á la dis serverat i en skål, passar alla dagar i veckan och rätten ser väldigt trevlig ut. Har hört att en färgstark kost är viktig inom kinesisk matlagning eftersom man tror att färger har ett samband med kroppens vitala organ. Kan väl säga att jag åt hela färgskalan till lunch i dag. Tror jag kommer få en guldstjärna i kanten från min privata kostrådgivare Johanna Andersson när jag berättar om min veckas matintag.

Kommentarer
Postat av: kostvetarn

Fyyyy på dig!!

Svar: :(
Caroline Åström

2012-11-07 @ 20:32:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0