30 days

Min kostvetare och hennes kompanjon fick nog när vi satt och käkade på Angelini i fredags. Nu är det slut på godis, chips och allt som klassas som onyttigt. En månad framöver ska jag hålla fingrarna borta från kakburken. Det finns dock ett kryphål och det är om jag skulle bli bjuden på något. Så det är fritt fram och bjuda över mig på fika. Redan i morgon beger jag mig till Sandra för att stilla mitt sockerabstinens, och för att gratulera henne på bemärkelsedagen så klart. Om jag mot förmodan skulle fuska måste jag bjuda mina två damer på en tre rätters. Tänkte bara dra en sammanfattning av den här långa texten och skriva ut det absolut viktigaste: Det är helt okej att bjuda mig på fika. Att bjuda mig på fika är helt okej. Tack och bock.

Ett skepp kommer lastat


Get back in the kitchen and make me a sandwich

Något som lagas flitigt i det här hushållet är pad thai. I dag tyckte Mikael dock att vi skulle fuska och köpa färdig pad thai från Mhenam, stans bästa thairestaurang. Efter en lång diskussion så gick jag tillslut med på det, jag älskar ju trots allt att laga mat. I dag till lunch blev det go á la dis serverat i en skål, passar alla dagar i veckan och rätten ser väldigt trevlig ut. Har hört att en färgstark kost är viktig inom kinesisk matlagning eftersom man tror att färger har ett samband med kroppens vitala organ. Kan väl säga att jag åt hela färgskalan till lunch i dag. Tror jag kommer få en guldstjärna i kanten från min privata kostrådgivare Johanna Andersson när jag berättar om min veckas matintag.

Helloween

 
Förra helgen var en zombie, Obi Wan, en 80-talare och 30-talare, en militär och även en hög människor som bestämt sig för att klä ut sig på besök. Den här helgen fick jag magsjuka.

RSS 2.0