1,2,3,4 - jag är en partymyra


Helgen

Ja vad ska man säga? Fredagen blev kaos. Lördagen blev helt klart utöver förväntningar, minimal ansträngning men maximal utdelning. I natt blev det UFC till halv fyra och endast två timmars sömn. Lärde mig mycket om Ultimate Fighting Championship och bedömde muskler istället för boxing skills. I morgon är det valborg och jag tror det kommer bli riktigt bra.

Dude, where are my abs?6 veckor senare. Här är en helt oredigerad bild utan fusk med ljuset. Hade jag tagit bilden i downlight så hade det sett ut som jag hade haft mycket muskler och hade jag tagit en bild i sidelight så hade musklerna blivit mer framträdande. Men jag kör Fair play! Man kan fuska otroligt mycket bara man vet hur man ska göra. Så vart fan är magmusklerna tänker ni? Ja det undrar jag också. Kameraskygga kanske? Jag borde ha tagit en bild när jag startade, för nu ser jag absolut ingen skillnad. Ge mig 6 veckor till så får vi se var vi hamnar någonstans.

Fler paisleymönstrade plagg tack


SkumtomteHyllarSource: http://swedishproblems.tumblr.com/

21I dag fyller jag 21 år och det betyder att jag nu får ta D-körkort!!!!!!!!!!! Synd att jag absolut inte har någon användning för ett busskörkort. Jag har fortfarande inte fått någon rynka men har upplevt något ännu värre. I dag när jag hade suttit vid datorn ett tag funderade jag på vilket datum det var och var tvungen att kolla kalendern eftersom att jag inte kom på det. That's outrageous. Hur kan man glömma vilket datum det är när man fyller år?
Tack för alla gratulationer och jag hoppas att vi ses ute på fredag!

188 ståtliga centimeterJag är längst utav av alla mina tjejkompisar och i de här skorna slår jag nog till och med killarna. Hur awesome är inte det?

Magtröja

fUjVoq on Make A Gif, Animated Gifs Tyckte inte att jag visade tillräckligt med hud med den här 40 centimeter långa matröjan, så jag gjorde någonting åt saken.

V.16 - Träning

måndag - springrunda 35 min
tisdag - pw 6 km och styrketräning: mage, armar & rygg
onsdag - step dance
torsdag - stepmuskel
fredag - spinning 45
lördag - simning 2 km
söndag - pw 7 km

Så här har veckans träning sett ut. Betydligt mindre än vad jag brukar hinna med. Utöver detta har jag även gått fram och tillbaka från USM några gånger (blir ca 1,5 mil sammanlagt). Men det räknar jag egentligen inte eftersom att jag är så himla van att gå var jag än ska någonstans. Jag är otroligt taggad på nästa vecka och har redan bokat in 7 pass som ska vara avklarade innan fredagkväll. Jag måste step my game up om jag vill se någon förändring. Kroppen blir ju van om man kör samma/lika mycket hela tiden. SÅ NU KÖR VI!!!!

Note to self
1. Min 2. Malins bild!

- Låt din naturliga hårfärg komma tillbaka
- Klipp dig inte

Traening

Här i skogen ligger jag sällan på latsidan. I dag klev jag upp klockan nio, käkade frukost och begav mig sedan till simhallen som finns här. Simmade lite mer än två kilometer (42x50m) och for sedan tillbaka hem. Nu är jag så där härligt trött i kroppen. Vad händer ikväll? Återstår att se.

DRAR ÅT SKOGENHehe herrå :P

MÄTAL UP YOUR ASSJag var så mycket coolare förut, men fulare. Skulle ha dumpat klädstilen, slutat blunda och chillat mer. Den här bruden trodde aldrig att hon någonsin skulle äga ett par högklackade skor eller att hon skulle vara intresserade av kläder som inte var trasiga. Ung, dum och naiv. Fast det är jag ju i och för sig fortfarande.

PAKTEN: 18e april - 18e maj

Den 18e april 2012 (med andra ord i går) startades en pakt mellan mig och Johanna. Pakten går ut på att man inte får äta någonting onyttigt en månad framöver. Till det räknas godis, glass, chips, popcorn, kakor osv. Ni fattar. Dock sa vi aldrig någonting om skräpmat så jag bestämmer att det förbjuder vi också. Alkohol får inmundigas i orimliga mängder om man vill, det är dock ingenting som vi rekommenderar. SO WHO'S WITH US? Nej okej då, jag förstod att ingen skulle vara intresserad. Vi kan dock tänka oss att tänja på reglerna för er skull och för att ni ska gå med i pakten.

Här kommer undantagen:
  • Om man börjar på C och fyller år den 24e april så får man äta hur onyttigt man vill nästa tisdag.
  • Börjar man på J och har en mamma som fyller 64 år den 21a april så får man äta tårta på lördag och har man även så tur att man fyller 21 år den 12e maj så får man äta onyttigt även då.
  • Ska man gå på bio så får man köpa godis, popcorn eller vad man nu föredrar. Det enda vi kräver för att man ska få äta onyttigt på bion är att man var och såg U2 live på Ullevi år 2009.
Visst låter det hur bra som helst? Först hade vi tänkt vara stenhårda och strikta, men för er skull så mjuknade vi litegrann och bestämde oss för att ändra spelreglerna. Sätt en kråka här nedan om ni är intresserade.


MVH


If it can be broke then it can be fixed, if it can be fused then it can be split


ProteinbarJag är egentligen inte någon proteinbarsmänniska men jag tänkte att det skulle vara kul att testa att baka några. Jag snörde ihop det vi hade hemma i skafferiet, slog ugnen på 200 grader och timern på 15 min. Om jag tror de blev nyttiga? Nej. Goda? Ja.

Självklart ska ni få en bild på resultatet också. Förstår hur misstänksamma ni redan är över att jag på EGET BEVÅG gick in i köket och satte igång en bakning.


Plexi Oil

Typ det coolaste jag har sett på länge.

Harder better faster stronger


Source: now-watch-me-work

Fuckin' fabulous

I'll arrest myself and wear a shield. I'll go out of my way to prove I still - smell her on you


Trading off, taking turns

Puss
And I'm so ungrateful, I take, she gives and forgives and I keep forgetting itBecause there's a switch that gets hit and it all stops making sense
And in the middle of drinks, maybe the fifth or sixth
I'm completely alone at a table of friends
I feel nothing for them
I feel nothing
Nothing

VILL HA HELG NU


Så här ser jag ut när jag dricker kaffeVet att ni har undrat.
I dag har jag hunnit med att lyfta skrot i en timme. Hoppas att jag kommer att få en riktigt skön träningsvärk imorgon. Om några timmar kommer frugan över på middag. Som jag har längtat efter henne. Det är aldrig bra att ha för mycket kvalitetstid med sig själv. It takes two to tango som ni vet.

When sober girls around me, they be actin like they drunk, they be actin like they drunkBilden är missvisande, jag sitter allt annat än stilla just nu. Har alldeles för mycket energi för mitt eget bästa. Gustaf och hans +1 flyger in från Norge och stannar ett par dagar. Vissa människor kan man träffa en eller två gånger per år och fortfarande ha lika nära relation med som när man träffades flera gånger i veckan.

WELCOME HOME BABY!!!

oKDd_i on Make A Gif, Animated Gifs

Don't give me love, oh no none of that stuffResultatet av lite för höga skor, lite för snabb fart och lite för mycket grus på marken.

-

What if Prince Charming had never

shown up?


Would snow white have laid in that glass box forever?
Or would she have gotten up spit out the apple, gotten a job and a health care plan


and moved on with her life?Sometimes you can do everything right and still loseWhich hurts more?

New wounds, which are so horribly painful,
or old wounds,
that should've healed years ago and never did?


So let’s raise a cup ‘cause I found someone to carry me home


It's strange what desire will make foolish people doBästa covern som har gjorts på låten. Här hittar ni den.

Morgonstund har guld i mund

Frukosten är avklarad, koffeinet håller på att kicka in och jag är redo att carpe diema. Om ett tag beger jag mig till USM för stepmuskel och en omgång i gymmet. Det är det här som gör det värt att inte fara ut och vingla på kvällarna; vakna tidigt, slippa vara bakfull och orka ta ut sig rejält under ett träningspass. Underbart.

TIPSCimon Lundberg har börjat blogga igen! Denna stiliga man (farbror???) är inte bara en fröjd för ögat utan hemskt duktig på att skriva också.

EGALITETSom straff för att jag har tränat istället för att festat ett flertal helger i rad nu så måste jag ha magtröja på min födis. Jag säger bara AIN'T GONNA HAPPEN. Eftersom att det råder jämställdhet mellan mina väggar så vänder jag på steken. Måste jag så måste ni. Magfest för hela slanten.

Födelsedagskid

Efter förra helgens bravader så står pompa och ståt sist på listan. HOWEVER så har jag hört rykten om festligheter den 27e april. But I ain't one to gossip so you didn't hear that from me.

2-0 till Carro

Gillar att jag vet mer om HochMs produkter än vad deras kundtjänst gör. Har hittills mailat två olika personer och fått samma felaktiga svar. Kanske borde söka jobb där och styra upp?

Kråkan är klumpig och kraxande svart, om en stund är den alldeles död

O jag springer med bultande hjärta
jag springer på taniga ben
O jag bönar och ber, fast jag egentligen vet
att det redan är alldeles för sent

För mitt hopp är en skadskjuten kråka och jag är ett springande barn


She's loving by proxy, no give and all takeEftersom att både mitt knä och min fot är fuckade just nu så blev det boxning och styrketräning igår. Idag skakar jag som ett asplöv. Ikväll tänkte jag checka in Sh'bam och se vad det är för någonting.

MetroHej då alkohol and HELLO EXERCISE

RSS 2.0