Favorit

Har följt denna blogg ett par månader nu och hon blir bara snyggare och snyggare.

Season finale

Did you say it?


This one's for the lonely, the ones that seek and find only to be let down, time after timeThis one's for believing
if only for it's sake

Jag ville vara intellektuell, berest, belevad, äckligt ung. Men arvet väger tungt, gener och anlag. Allt var ett misstag

Efter jobbet i tisdags for jag till Grubbe för vin och för att ta igen förlorad tid. Efter de blev det Rex och sedan tillbaka till Grubbe. I går blev det pizza och serier hela dagen och klockan 18.00 somnade jag som en stock. Femton timmar senare blev jag väckt av min lillebror som sa att vi skulle till stranden. Där fick jag lite färg och läste om den objektivistiska etiken. Istället för att ni ska behöva googla upp det kan jag säga att det är en teori som säger att det är moraliskt rätt att vara självisk och att ingen människa kan kräva av någon annan att den ska bortse från sitt egenintresse. Ayn Rand hävdar att hon (i första hand) inte är en förespråkare av kapitalism utan av egoism och att hon (i första hand) inte är en förespråkare för egoism, utan för förnuft. Vilket går att diskutera. 
    Ikväll blir det en springrunda och lite styrketräning. Helgen bjuder på pubcrawl och förhoppningsvis gnugtio fest om jag lyckas tagga upp min grupp. Nu ska jag börja röra på mig innan jag växer fast i datorstolen.


Confession is always weakness. The grave soul keeps its own secrets, and takes its own punishment in silence

Det ekar här inne och det finns väl en anledning till det.

RSS 2.0