NHLLika uttråkad som jag ser ut på bilden är jag inte. Har spenderat min fredagskväll med att spela hockey och i samband med det vinna alla matcher. Känns bra. Nu ska jag fira mina vinster med karra. Latero

NEWLa cámara

Kvällsfika
XIdag känns många saker obetydliga. Jag är inte det minsta religiös men jag måste tro på att det finns ett bättre ställe efter detta och att det är där du befinner dig just nu. Mina tankar går till din familj jocke och dina närmaste.

24 decemberEfter kalle, julbordet, paketutdelningen och ris á la malta, gick jag ner i källaren för lite ensam tid. Ett glas JD och "Snapshots" av Bingo Rimér avslutade kvällen väldigt bra.

A very merry christmasJag och min gangsta till bror önskar er en god jul!!!!!!

Hej-å-håEn proteinshake och två mackor senare känner jag mig lite belåten efter kvällens mördarpass. Ska lägga mig i badet och snarka lite. Latero

kommatecken

Idag har jag varit på stan hela dagen för att fixa alla julklappar. Tyvärr är jag inte riktigt klar än, utan fortsätter imorgon eller på fredag. Mötte senare upp Johanna och Anna för en kaffe och skitsnack. Det var helt fullsmockat på stan av människor som trängs och svettas och tanter som inte vet hur det svenska kösystemet fungerar. BORING. Ska visa mina senaste inköp istället för att skriva massa skittexter. Har dessutom ett paket som ligger och väntar på mig på posten. WHOHOH. Yta är så mycket roligare.

Raska på, Caroline Åström

Antal dagar kvar till julafton: 4
Antal inhandlande julklappar: 0

Tror jag måste styra upp detta snart, jag ska bara..


Bild: Gunilla Bergström

You know I do really hate to say it, the government don't wanna see


I follow rivers

Hemkommen efter ca 340 mil och nästa resa är redan bokad. Den här gången blir det en betydligt längre resa. Dit jag ska väntar nämligen den här skönheten på mig.
 
Bild: +46

RoadtripBeger mig utanför Sveriges gränser ett tag.

19:37

Det bästa med att begå misstag är att man alltid har ett val; man kan välja att begå dem igen eller att lära sig från dem och gå vidare.

Favoriter just nuDubbelring // Style by tyra (yes I know) // Små silver ringar // H&M

RSS 2.0