No one would riot for less


Bild tagen förra sommaren

The difference in the shadesI praktiskt taget nästan identisk, men den här bilden gillar jag mer.

Musik non stop


The Crystal Caravan @ Scharinska

Igår var jag på Scharinska med Johanna, Jennifer, Amir, Oskar, Tobbe och Felicia. Jag fotade The Crystal Caravan medan Johanna och Jennifer recenserade deras spelning. Bandet gav verkligen allt på scenen och hade en fantastik kontakt med publiken. Vill ni veta mer så får ni vänta tills tidningen kommer.Oh you are the roots that sleep beneath my feet and hold the earth in placeDet här är från min första fotosession till mitt pa100. Tror den togs i September och eftersom att jag inte tänker använda några av bilderna så kan jag ju lika bra visa er ett av de fotona jag tog. 

And there's a word I can't remember and a feeling I cannot escape


Random photos

Lördag 01.00 hörde jag en smäll på mitt fönster och några minuter senare befann jag mig i en bil. Väldigt spontant.
Nu ska jag ta en lång promenad och sedan börja slänga och förvara mina saker i kartonger. Imorgon får vi nyckeln till vårat hus.

As if I had a choice


I've been thinking about you so how can you sleep?According to google analytics I've also readers from United Kingdom, USA and Japan. It freaks me out a bit, but it's also very flattering of course.
    I've abso-fucking-lutely cero inspiration at the moment. I'm heading south tomorrow and I promise I'll try to make my next posts better than the last ones.

Swedish translation: Fattar inte att jag skrev ett inlägg på Engelska. Hånar mig själv lite just nu.

"Det ser faktiskt ganska mysigt ut.."

Jag läste precis fokis blogg och fastnade för inlägget "En tur på floden". Jag har också åkt runt Chao Phraya-floden när jag var i Bangkok. Man får se hur vissa människor lever och jag tycker att det är lite märkligt att hon tycker att deras boende verkar "mysigt" när deras levnadsförhållanden är åt helvete. Troligen så tvättar de kläder, badar m.m. i det där vattnet, som med stor sannolikhet är förorenat pga av alla longtail båtar som kör där varje dag + all skräp som dumpas i den där floden. 
    Barnfamiljernas "hus" ligger i stort sätt i vattnet: "Kul att kunna ta ett morgondopp i floden, direkt ut genom husdörren. ♥" Hur kan man försöka romantisera fattigdom? Vattnet är brunaktigt och jag skulle inte vilja bada där om jag fick välja. Att som förälder bo där med sina barn, är knappast ett självvalt beslut.
    Sen är jag helt övertygad att hon inte skulle vilja byta boende med någon av människorna som lever där. Jag tycker bara att det är väldigt okänsligt att försöka romantisera deras fattighet. Vi kommer aldrig kunna förbättra fattigdomen om vi börjar idealisera den.

There’s a possibilityJag ser ju nästan ut att vara en snäll person på den här bilden. Men låt er inte förvirras. 
    Tro jag ska fly från Umeå ett tag snart. Behöver byta perspektiv på saker och ting.


RSS 2.0