Screen your worry from what you won't ever find

Jag har projektvecka nästa vecka och därför ska jag klistra fast kameran i min hand. Känner man sig sugen på att bli fotad kan man höra av sig, landskapsbilder är så tråkiga att plåta i längden.

Frågelåda

Nu har jag en frågelåda eftersom att det verkade så himla spännande. Frågelådan finns på min startsida till höger, så om det är någonting ni vill fråga så shoot!

Och mitt cyniska hjärta flimrar, när mitt livs kärlek drar sin kniv


"Jag har alltid gillat svaghet 
som sex och skryt och knark 
det finns alltid som en utväg 
och jag har aldrig varit stark 
i min skalle brann en motsats 
en skogsbrand i en park 
där hundratusen apor 
fyller tonårsblanka ark 
med orden vi skall alla en gång dö."

Så håll ditt huvud högt

Jag är en skam för min generation. Jag sitter hellre hemma en fredagkväll framför på spåret och skavlan än att vara ute och dansa och vingla runt. Vad som är ännu mer illa är att på spåret har uppehåll i två veckor (!!!) och jag vet inte hur jag nu ska överleva. Vad ska jag nu göra klockan halv nio på fredagar? Jag kan tänka mig att ett godtagbart substitut skulle kunna vara att hålla mig sysselsatt i min säng tillsammans med Fjodor Dostojevskij, Hjalmar Söderberg eller Victor Hugo om han har tur.
Det där var från en tid när jag och fyra av mina kompisar satt hemma hos mig bland banankartonger och förfestade. Nu bjuder jag hellre hem dem på en god och vällagad måltid.
P.S. HAR JAG BLIVIT GALEN? D.S.

You turned white like a saintJag borde säga någonting, men ibland säger tystnaden mer.

When all their power turns into vapor

En kall dag på Bölesholmarna.

A brief love affair with a boy I compared to you and he failed


Brussels 2009

Och jag skriker efter dig precis så högt som jag kan.

And I hate to speak so free, but you mean nothing to me

Jag har fortfarande inget internet och samtidigt som det suger så är det rätt skönt också. Helgen har minst sagt varit spännande och konstig och konstig och jättekonstig. Det är så fint när människor anstränger sig, men jobbigt när man känner att man inte kommer anstränga sig tillbaka. Jag kommer inte anstränga mig tillbaka. Jag kommer nog aldrig anstränga mig tillbaka. Just nu är jag inte en sådan människa, utan gör vad som faller mig in och tar inte allt på så stort allvar.
Over and out. Latero

RSS 2.0