Och jag ler för du blir min räddningDet finns få som är som dig.

Du förlorade ditt krig, du står ensam kvar

Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt livDet finns så mycket jag vill säga men för få ord att uttrycka sig med.

But then they say it's better to bury your sadness

I februari skrev jag: Det är inte ofta man får välja hur någonting ska börja eller sluta. Men jag har valt att tro att det finns en mening med precis allt som händer och därför blir det lättare att hantera motgångar. Det är inte alltid man förstår varför vissa saker händer och därför är det hopplöst att leta efter ett svar. Tragik kommer aldrig någonsin vara rättvist eller logiskt. Vissa dagar tänker jag mest på mitt hjärta. Vi kanske befinner oss i samma hus och omslutna av samma vitmålade väggar men avståndet har aldrig varit längre. Hur mycket jag försökte
men det räckte inte till, var
inte tillräckligt. Därför har jag valt att ge upp. För det värsta är inte vad du säger, utan allt du har valt att hålla inne.

And now that it's gone it's like it wasn't there at all
And here I rest where disappointment and regret collideNu är det April och jag tittar på dig med samma likgiltighet som vem som helst. För det är precis det du har valt att bli. Och det finns ingen bortförklaring längre.
Vi är inte längre vad vi var förut.I waited for a sign or just something
that might reassure me of anything close to meaning or motionNär man önskar man kände mer än vad man gör;Finns det då en anledning att tveka?

And I know you knew the answer, it grew inside you like a cancerNär någonting som var så självklart förut, kan få en att tveka så fruktansvärt mycket nu.

KULT

Jag tycker att ni ska läsa denna tidning om ni får chansen. Den går inte att köpa, utan ni hittar den lite här och var i Umeå. Det är Johanna, Alex och Jennifer som har gjort tidningen och jag har plåtat några bilder, bl.a. framsidan och baksidan. Se till att leta rätt på tidningen nu!


uppdatering

Sökt till universitetet
Fyller år nästa vecka
Bokat resa till rhodos i juni


Where does the good go?

Igår firade jag min fina vän Gustaf med vin och mat. Vi drog senare till krogenkrogen där det var fattigt med folk och dålig musik. Men det gjorde inte ingenting, jag hade roligare den här gången än vad jag haft på länge.

google

Vad roligt att någon har googlat mitt namn och min blogg. Hittade du/ni vad ni letade efter?

RSS 2.0