The only baggage you can bring is all that you can't leave behindIdag drar jag och Johanna till Göteborg. Anledningen till de 110 milen är U2. Vi ses nästa vecka.

And nothing else matters


Sorrow gets too heavy and joy it tends to hold you with the fear that it eventually departs"And the truth is I've been dreaming of some tired tranquil place
Where the weather won't get trapped inside my bones."

Pg.577"To sell your soul is the easiest thing in the world. That’s what everybody does every hour of his life. If I ask you to keep your soul, would you understand why that is much harder?"

England pt.2England var minst sagt spännande. Vi for till York och kollade på en massa gamla byggnader, var på ett museum och kollade på min syrras Graduation Ceremony. De mest minnesvärda sakerna hände på The Black Swan, en bar. Bartendern bjöd mig på gratis drinkar och blandade en improviserad drink till mig som var en av de godaste drinkarna jag någonsin smakat. Han döpte drinken efter mig. En kille där trodde att vi i Sverige var nakna 24/7. "No we're not." "Oh don't ruin it for me." Hittade min nya kärlek där nere också, han heter Jack Daniels.

England

Idag börjar min resa mot England. Första stoppet blir Stockholm och där kommer vi vara i några dagar, sen flyger vi vidare till regn, te och fish 'n' chips. Jag vet inte exakt när jag kommer hem, men ni lär väl märka. Lev väl sötnosar.

I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

Gillar när man sitter hemma en fredagkväll och har astråkigt och en god vän ringer och säger att man ska ta på sig sina partykläder och följa med på fest.

Sunrise, sunset"Where are you Arienette?"

Become everything you said you never would be"And she raised her hands in the air asked you,
when was the last time you looked in the mirror?
cause you have changed.
yeah, you have changed."

Peace and love 2009


Dessa tre snygga delade jag tält med.


Mötley Crüe. 3/4 av bandet gick av scenen och Tommy Lee avslutade konserten med att skrika; "If I say Nikki, you say Sixx. Nikki?" "SIXX" "If I say Vince. You say Neil. Vince?" "NEIL" "If I say Mick, you say Mars. Mick?" "MARS" "If I say Tommy. You say Lee. Tommy?" "LEE" "If I say Mötley, you say Crüe. Mötley?" "CRÜE" "Hahah, good night fuckers" och det var en perfekt avslutning på en perfekt konsert. Jag var så glad resten av kvällen.


Jag fick se Opeth för andra gången och höra bla "The leper affinity" och "Ghost of Perdition" för andra gången live. Det var inte så mycket folk, men stämningen var fantastisk.
Jag och Ebba gick och lyssnade på Henry Rollins som var över mina förväntningar. Han pratade om allt
politik, flygplatser, asien, musik och drottning Silvia.


Den här bilden beskriver väldigt bra hur jag upplevde Peace and Love. Fri tolkning.
Alla bilder är Ebbas, som jag har redigerat. Fler bilder kommer troligast senare i sommar, då jag har framkallat de analoga bilderna som jag tog.

Just don't let yourself forget when the times get good
RSS 2.0