Time is running out

JANUARI

2009s ankomst firades i Thailand.


Vi bestämde oss för att vara bakis på en vardag. Det rekommenderas inte.

FEBRUARI


House of Metal och jag fick för första gången se ett av mina favoritband uppträda, Opeth.

MARS


Jag, Johanna och Ebba for till Stockholm för att se Bob Dylan.

APRIL

Jag och sex klasskompisar anordnade en välgörenhetskonsert på vår skola.


Jag fyllde 18 och jag kunde inte önska mig en bättre 18årsdag.

MAJ

Nordic Rock. Jag tänkte precis skriva att den här kvällen kommer jag aldrig glömma, men sen kom jag på att jag inte kommer ihåg ungefär hälften av vad som hände. Kvällen började med att vi satt vid älven och drack öl och slutade med att vi skippade att se Björn Rosenström (orsaken till varför vi köpte biljetter!!!) och cyklade mot fysikgränd istället. Jag tappade bort mitt cykellås och Johanna sin mobil, istället för att leta efter Johannas mobil spenderade vi tjugo minuter att leta efter mitt cykellås eftersom att i det tillståndet som vi var i, kändes det mycket mer logiskt.

JUNI

Midsommarafton

 
Första bilden är Ebbas. Vi for till Peace and Love och vi såg bl.a. Mötley Crüe, Håkan Hellström, Thåström, Henry Rollins, Lars Winnerbäck och Opeth. Många dumma beslut fattades och nya sidor visade sig från flera håll under den här festivalen. Men jag ångrar ingenting.

JULIJag och Mamma flög till Bradford för att se min systers Graduation Ceremony. Vi hann även fara till Leeds för att shoppa och till York för att beundra arkitekturen.

AUGUSTIBåda bilderna är Johannas. Första augusti var ett efterlängtat datum. Jag och Johanna for till Göteborg för att se U2. Det var en fantastisk spelning med en helt perfekt setlist. Att få stå längst fram med en av sina bästa vänner och höra ett av sina favoritband var helt perfekt.

SEPTEMBER

Mitt fotoprojekt påbörjades och jag vet inte riktigt vad mer den här månanden bjöd på.

OKTOBER


Jag färgade mitt hår mörkare.

NOVEMBER

 

Vi for till Bryssel.

December
Ett kapitel skulle avslutas så jag och min syster for tillbaka till Bradford för att hämta hem hennes saker och säga vi ses till hennes kompisar.

Just nu ser jag ut såhär;


2010 kommer bli kung.


God Jul önskar jag och en halv lillebrorVaknade av att det regnade in godjul-sms, vilket var väldigt trevligt. Något som var mindre trevligt var att 4 av 6 pers i min familj drabbades av magsjuka. Nu ligger jag i min säng och min mage håller på att döda mig. Jag hoppas att det inte är någon jävla magsjuka som ska drabba mig också.
PS. Kan någon berätta vad som händer på nyår? DSSSSS

Liten del av London


Ambition, I’ve found, can lead only to failure. I do not read the reviews. No, I am not singing for you


Jag befinner mig tvåhundratjugotre mil hemifrån
So if you want to be with me;

Nej Bright Eyes har inte enbart "emo" texter. First day of my life har en väldigt fin text. Lyssna och läs!


YOU'RE LOSING YOUR MIND AGAIN


The only living boy in New York
This is my escape

Idag bokade vi en resa till England, det blir både London och Bradford. Den 17 december far vi och den 23 kommer vi hem. Mys. Latero

They took your life apart and called your failures artKrogenkrogen (sämst fantasi på namn) på lördag och jag hoppas att vi ses där. Det hade varit väldigt fint.

-Sista månaden på året har börjat. Jag är sämst att fota, har med mig kameran men antingen saknas minneskortet eller så har batteriet tagit slut. Ska skärpa mig.


RSS 2.0